skip to main content

Podotherapie

"realtime je percentage loonkosten vergelijken met een landelijke benchmark"

Ontdek de voordelen van het Pododashboard!

De markt is ook voor podotherapeuten  in ontwikkeling.  Niet alleen binnen de huidige vorm van podotherapie en voetverzorging maar zeker ook naar de toekomst toe. De zorgmarkt is sterk in beweging en de druk op de podotherapeut wordt groter, zeker op administratief gebied. Daarbij zien we – tegen wil en dank – ook commerciële belangen langzaam hun intrede doen. De verhouding tussen zorg verlenen en de overige praktijkverplichtingen komt zo behoorlijk uit balans te liggen. Een podotherapeut is naar onze mening primair een zorgverlener en geen manager

Als Podotherapeut gebruik je software zoals Intramed of Prosoftware. Het is behoorlijk uitdagend om uit die verschillende systemen alle informatie te halen die je nodig hebt om een goed inzicht te krijgen in je praktijk. Het Praktijkdashboard helpt je op de volgende manieren:

Efficiënte koppelingen en financieel Pododashboard

Door de koppeling van uw EPD Intramed  aan Twinfield hoef je nooit meer de declaraties zelf af te handelen. Door de automatische bankkoppeling met Twinfield en het automatisch verwerken van al je bonnetjes maak je een grote efficiency slag in je bedrijfsvoering en heb je elke dag inzicht in omzet, kosten en resultaat van je medewerkers. Onze partner Infomedics verzorgt de factoring en het debiteurenbeheer voor de podotherapie praktijken.

Altijd up to date

Het Praktijkdashboard werkt intensief samen met Intramed waardoor we altijd op de hoogte zijn van alle updates van je EPD .

Continue in beweging

Het Financiële dashboard wordt samen met jou als Podotherapeut en onze partner, Administratiekantoor Syfers Podotherapie, elk kwartaal doorontwikkeld. Tevens doe je automatisch mee in onze benchmark zodat je echt precies weet hoe je het doet t.o.v. collega praktijken. Je kan realtime je percentage loonkosten en je winst en verliesrekening vergelijken met onze landelijke benchmark, de Praktijkindex .

Het team voor Podotherapie

Het Praktijkdashboard werkt met een team van de beste specialisten om u volledig te ontzorgen.

Rens van Wijngaarden
Praktijkadviseur
Ivo Schoffelen
Vestigingsdirecteur Syfers Zorg
Dionne van Den Bosch
Relatiebeheerder Zorg en Praktijkadviseur
Hans Kreikamp
Praktijkadviseur Infomedics  voor Factoring en debiteurenbeheer
Yvonne Jagersma
Salarisadviseur People & Payment Zorg
Jan van der Gunst
Teamleider Zorg salarisadministratie, verzuimbegeleiding en HR services

“Dankzij het Praktijkdashboard zijn we geen tijd kwijt aan onnodig veel inloggen en weten we altijd hoe we ervoor staan”

In de praktijk

Maak kennis met de praktijken waarmee wij samenwerken

Eric van Beek
Hallux Voetexperts

Om winstgevend te kunnen zijn in de zorg hadden wij naast zorginhoudelijke gegevens ook gegevens nodig over de overhead in onze praktijk zoals de kosten van ons personeel, de huur, het materiaal, de apparatuur en de verzekeringen. Daarbij wilden wij kunnen benchmarken met andere praktijken. Nu beschikken wij over gegevens per vestiging én per medewerker.