skip to main content

Oefentherapie

Boekhoudstraat voor Oefentherapeuten

Ontdek de voordelen van het Oefendashboard!

Ook voor Oefentherapeuten is de markt in beweging. De druk op de Oefentherapeut wordt groter door audits, wet en regelgeving en een verminderde instroom van patiënten door schaalgrootte van Fysiotherapie praktijken binnen gezondheidscentra. De verhoudingen tussen zorg verlenen en overige praktijkverplichtingen en bijbehorende kosten komt zo behoorlijk uit balans te liggen. Een Oefentherapeut is primair een zorgverlener en geen manager.

Als Oefentherapeut gebruik je software zoals Intramed, Winmens, Incura of FRM . Het is behoorlijk uitdagend om uit al die systemen alle informatie te halen die je nodig hebt om een goed inzicht te krijgen in je praktijk. De VvOCM heeft als eerste beroepsvereniging wel een  propositie opgetuigd voor de landelijke database oefentherapie (LDO)  . Het praktijkdashboard helpt jou als Oefentherapeut op de volgende manieren:

Efficiënte koppelingen en realtime boekhoudstraat voor Oefentherapeuten Cesar & Mensendieck 

Omdat Oefentherapie praktijken over het algemeen wat kleiner van omvang zijn hebben we een eenvoudige boekhoudstraat opgezet in combinatie met een financieel Oefendashboard zodat je elke week inzicht hebt in omzet, kosten en resultaat. Wij verzorgen de bank, de bonnetjes, de koppeling met je EPD en je jaarrekening komt er automatisch uit rollen.

Altijd up to date 

Het Praktijkdashboard werkt intensief samen met bijvoorbeeld Intramed waardoor we altijd op de hoogte zijn van alle updates van je EPD

Continue in beweging

Het financiële dashboard wordt samen met jou als Oefentherapeut en onze partner Snip Online Oefentherapie  elk kwartaal doorontwikkeld. Tevens doe je automatisch mee in onze benchmark zodat je echt precies weet hoe je het doet t.o.v. collega Oefentherapie praktijken. De Oefentherapie Index.

 

Het team voor Oefentherapie

Het Praktijkdashboard werkt samen met een team die verstand heeft van Oefentherapie

Praktijken die wij hebben geholpen

“Dankzij het Praktijkdashboard zijn we geen tijd kwijt aan onnodig veel inloggen en weten we altijd hoe we ervoor staan”