skip to main content

Mondzorg

Realtime inzicht in omzet en kosten per behandelstoel en deze kunnen benchmarken met collega tandartsen

Ontdek de voordelen van het mondzorgdashboard!

De kwaliteit van de mondzorg , bezuinigingen op de tandartsopleiding en het aantrekken van buitenlandse tandartsen die voor een laag percentage gaan werken voor de grote tandartspraktijken maakt dat we als tandarts nog korter op de bal moeten zitten.  Het wordt uitdagend om als tandarts met plezier je vak uit te blijven oefenen.

Het praktijkdashboard helpt!

Als tandarts met forse investeringen en afschrijvingen  gebruik je samen met je medewerkers software zoals Exquise of Simplex . Het is behoorlijk uitdagend om uit die verschillende systemen alle informatie te halen die je nodig hebt om een goed inzicht te krijgen in je praktijk. Het Praktijkdashboard helpt je op de volgende manieren:

Efficiënte koppelingen en Mondzorgdashboard

Door de koppeling van Exquise of Simplex aan Twinfield en Infomedics hoeft je nooit meer de declaraties zelf af te handelen. Het debiteurenbeheer wordt verzorgt door onze partner Infomedics waardoor u volledig wordt ontzien in uw debiteurenbeheer.  Syfers Mondzorg, partner van Praktijkdashboard,  verzorgt door de automatische bankkoppeling met Twinfield en het automatisch verwerken van al je bonnetjes je hele boekhouding waardoor je een grootte efficiency slag maakt in je tandartspraktijk.  Hierdoor heb je elke dag inzicht in omzet, kosten en resultaat van je behandelkamer, de mondhygiënistes en de preventie assistentes.

Twinfield, hart van het financiële systeem voor tandartsen

Twinfield biedt slimme boekhoudsoftware om op innovatieve manieren samen te werken.  Door de nieuwe wederzijdse boekhoudkoppeling tussen Exquise en Twinfield worden de declaraties automatisch verwerkt in Twinfield. Daarnaast heeft de tandartsassistent of secretaresse ook meteen inzicht in welke declaratie nog openstaat bij de cliënt.

Continue in beweging

Het Financiële Mondzorgdashboard wordt samen met jou als tandarts elk kwartaal door ontwikkeld. Tevens doe je automatisch mee in onze benchmark zodat je echt precies weet hoe je het doet t.o.v. collega praktijken. Je kan bijvoorbeeld realtime je percentage loonkosten of je omzet per behandelkamer  vergelijken met onze landelijke benchmark, de Praktijkindex .

Het team voor Mondzorg

Het Praktijkdashboard werkt met een team van de beste branche specialisten om jou als praktijkhouder volledig te ontzorgen.

Rens van Wijngaarden
Praktijkadviseur
Falco Huts
Vestigingsdirecteur en praktijkadviseur Syfers Zorg
Hans Kreikamp
Praktijkadviseur Infomedics  voor Factoring en debiteurenbeheer
Mark Glansbeek
Directeur  Veldhuysen Liebrecht, praktijkbemiddeling & praktijkverzekeringen
Ruben van Veldhuysen
Directeur Veldhuysen Liebrecht , praktijkbemiddeling & praktijkverzekeringen
Yvonne Jagersma
Salarisadviseur People & Payment Zorg
Jan van der Gunst
Teamleider Zorg salarisadministratie, verzuimbegeleiding en HR services

Praktijken die wij hebben geholpen

“Dankzij het Praktijkdashboard zijn we geen tijd kwijt aan onnodig veel inloggen en weten we altijd hoe we ervoor staan”