skip to main content

Logopedie

Realtime inzicht in omzet, kosten en resultaat per logopediste en een gezonde en actuele praktijkvoering.

Ontdek de voordelen van het Logopedie dashboard!

Ook de logopedie is aan veranderingen onderhevig zoals de nieuwe regeling paramedische zorg, de kwaliteitstoets en de aankomende behandelindex. Na het bezoeken van diverse Logopediepraktijken blijkt dat er veel behoefte is aan kennis over goede arbeidscontracten, competentieschalen, praktijkverzekeringen en een vast of variabel salarishuis.

Het praktijkdashboard helpt!

Als logopedist(e) gebruik je als EPD vaak software zoals Intramed of Incura. Het is behoorlijk uitdagend om uit die verschillende systemen alle informatie te halen die je nodig hebt om een goed inzicht te krijgen in je praktijk. Het Praktijkdashboard helpt je op de volgende manieren:

Efficiënte koppelingen en een financieel Logopedie dashboard

Door de koppeling van  Intramed of Incura aan Twinfield hoef je nooit meer de declaraties zelf af te handelen. Door de automatische bankkoppeling met Twinfield en het automatisch verwerken van al je bonnetjes maak je een grote efficiency slag in je praktijk en heb je elke dag inzicht in omzet, kosten en resultaat van je medewerkers. Als je een kleine praktijk bent hebben we een mooie maatwerkoplossing met een  financieel Logopedie dashboard. We hebben ook koppelingen met het Kwaliteitsregister en u kunt van uit uw Praktijkdashboard rechtstreeks naar het cursusaanbod van de NVLF of het NPI.

Altijd up to date

Het Praktijkdashboard werkt intensief samen met Intramed waardoor we altijd op de hoogte zijn van alle updates van je EPD . Samen met Intramed is de dienst Zorg in Zicht voor Logopedie praktijken ontwikkeld.

Continue in beweging

Het Financiële Logopedie dashboard wordt samen met jou als Logopedist(e) maar ook met de NVLF elk kwartaal door ontwikkeld. Tevens doe je automatisch mee in onze benchmark zodat je echt precies weet hoe je het doet t.o.v. collega praktijken. Je kan realtime je percentage loonkosten vergelijken met onze landelijke benchmark, de Praktijkindex.

Het team voor Logopedie

Het Praktijkdashboard werkt met een team die ervaring en kennis heeft van Logopedie om u proactief te ondersteunen bij uw jaarwerk en boekhouding.

Rens van Wijngaarden
Praktijkadviseur
Ivo Schoffelen
Vestigingsdirecteur Syfers Zorg
Dionne van Den Bosch
Relatiebeheerder Zorg en Praktijkadviseur
Yvonne Jagersma
Salarisadviseur People & Payment Zorg
Jan van der Gunst
Teamleider Zorg salarisadministratie, verzuimbegeleiding en HR services

Praktijken die wij hebben geholpen

“Dankzij het Praktijkdashboard zijn we geen tijd kwijt aan onnodig veel inloggen en weten we altijd hoe we ervoor staan”