skip to main content

Fysiotherapie

Lage tarieven en aanvullende eisen van verzekeraars zoals een behandelindex, resultaatindex en plus audits maken het je als fysiotherapeut behoorlijk uitdagend om je vak met plezier uit te blijven oefenen.

Ontdek de voordelen van het Fysiodashboard!

Als praktijkhouder voor fysiotherapie gebruik je samen met je medewerkers software zoals Intramed, FRM, Fysiomanager of  Incura. Het is behoorlijk uitdagend om uit die verschillende systemen alle informatie te halen die je nodig hebt om een goed inzicht te krijgen in je praktijk. Het Praktijkdashboard helpt je op de volgende manieren:

Efficiënte koppelingen en Financieel Fysiodashboard

Door de koppeling van je EPD  aan Twinfield hoef je nooit meer de declaraties zelf af te handelen. Door de automatische bankkoppeling met Twinfield en het automatisch verwerken van al je bonnetjes maak je een grote efficiency slag in je bedrijfsvoering en heb je elke dag inzicht in omzet, kosten en resultaat van je medewerkers.

Altijd up to date

Het Praktijkdashboard werkt intensief samen met Intramed waardoor we altijd op de hoogte zijn van alle updates van je EPD. Samen met Intramed is de dienst Zorg in Zicht ontwikkeld.

Continue in beweging

Het Financiële dashboard wordt samen met jou als Fysiotherapeut elk kwartaal door ontwikkeld. Tevens doe je automatisch mee in onze benchmark zodat je echt precies weet hoe je het doet t.o.v. collega praktijken. Je kan realtime je percentage loonkosten bv vergelijken met onze landelijke benchmark, de Praktijkindex .

Het team voor Fysiotherapie

Het Praktijkdashboard werkt samen met een team van partners die specifiek deskundig zijn om fysiotherapie praktijken te begeleiden

Rens van Wijngaarden
Praktijkadviseur
Ivo Schoffelen
Vestigingsdirecteur Syfers Zorg
Dionne van Den Bosch
Relatiebeheerder Zorg en Praktijkadviseur
Hans Kreikamp
Praktijkadviseur Infomedics  voor Factoring en debiteurenbeheer
Mark Glansbeek
Directeur  Veldhuysen Liebrecht, praktijkbemiddeling & praktijkverzekeringen
Ruben van Veldhuysen
Directeur Veldhuysen Liebrecht , praktijkbemiddeling & praktijkverzekeringen
Yvonne Jagersma
Salarisadviseur People & Payment Zorg
Jan van der Gunst
Teamleider Zorg salarisadministratie, verzuimbegeleiding en HR services

Praktijken die wij hebben geholpen

“Dankzij het Praktijkdashboard zijn we geen tijd kwijt aan onnodig veel inloggen en weten we altijd hoe we ervoor staan”

In de praktijk

Maak kennis met de praktijken waarmee wij samenwerken

Wouter Post
Sportmedisch centrum Fysiomed

Voordat wij gingen samenwerken met Rens , hadden wij nauwelijks zicht op de geldstromen en het rendement van de praktijk. Dankzij het Praktijkdashboard koppelen wij nu ‘realtime’ alle zorginhoudelijke gegevens aan de financiële gegevens. Hierdoor weten wij tot achter de komma hoe wij er in de praktijk voor staan. Banken en stakeholders kijken nu graag met ons mee.

Jeroen Zandstra
Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar

Als maatschapslid had ik behoefte aan een dashboard om te kunnen zien wat er aan geld uitgaat en hoe en waar het blijft. Met behulp van het Prakijkdashboard koppelen we nu alle zorginhoudelijke gegevens aan de financiële gegevens. Ondanks dat de kwaliteit voorop staat weten we nu wel precies het rendement per medewerker, per product en per patiëntencategorie.